Barion Pixel

Káli Andrea „vezető nő” a fenntarthatóságért

Káli Andrea a Vízérték munkacsoport vezetője kapta a BCSDH Fenntartható fejlődésért díját.  Ez azért is megtisztelő, mert az Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért, mint az egyesülés több mint 130 olyan vállalatot tömörít, akik aktívan szeretnének és tesznek is a rendszerátalakítások felgyorsításán.

A BCSDH (Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért) évente meghirdeti (több kategóriában) a fenntartható jövőért díjat, mellyel célja a Fenntartható Fejlődési Célok elérése és a rendszerszintű változások érdekében végzett kiemelkedő vállalati és vezetői teljesítmény elismerése. Az egyesülés több, mint 130, a fenntarthatóságot stratégiai szinten szem előtt tartó és azért aktívan tevő vállalatból áll, akik a szervezet keretei között együtt dolgoznak a klímasemlegesség és a természetpozitív, igazságosabb jövőhöz szükséges rendszerátalakítások felgyorsításán. www.bcsdh.hu

Káli Andrea

Az idei évben vezető nő kategóriában a Szövetség Vízérték kommunikációs munkacsoportjának vezetője, Káli Andrea, tudatos munkájáért, a víz érték megteremtésében betöltött fontos szerepéért és a fenntartható települési vízgazdálkodás területén végzett munkájáért kapta az elismerést. https://bcsdh.hu/hirek/atadtak-a-2023-as-fenntarthato-jovoert-dijakat-elismertek-az-ev-legkiemelkedobb-fenntarthato-vallalati-es-vezetoi-teljesitmenyeit/. Káli Andrea kitüntetése a BCSDH részéről már a második elismerése a szövetség égisze alatt működő szakemberek fenntarthatóságot előmozdító munkájának, dr Kovács Károly 2017 évi „változásvezető” díja után.

Gratulálunk Andreának a jól-megérdemelt elismeréshez és köszönjük, hogy mindig számíthatunk rá a Szövetség szemléletformáló tevékenységében és rendezvényeink szervezésében. Tapasztalata, hozzáértése, elkötelezettsége hatalmas erőforrás számunkra. Az ő példája jól mutatja, hogy a világot lelkes emberek, szívből végzett munkája formálja.

Senki „nem mentheti meg” egyedül a világot, de egyenként mindenki változtathat rajta.

Egy ilyen díjban az egyik legszebb dolog, hogy nem egy befejezett munka lezárását jelenti, hanem az eddigi eredmények elismerését, melyek további sikerekre predesztinálnak.

Kapcsolódó anyagok

AKTUÁLISLAPSZÁMUNK

Hírcsatorna 2023. 4. lapszám